Bra utrustning för din fyrhjuling

· Tips
Author

Fyrhjulingar eller ATV som de också kallas är populära för de som ofta är ute i skog och mark. De är små, smidiga och hållbara. Men precis som för våra bilar finns det regler var du får vara och hur du kan serva den för att den ska rulla länge utan problem. Det finns till och med kurser för att sköta sin ATV.

Reservdelar

E fyrhjuling slits mycket då den går på ojämn terräng och över sten. I ojämn terräng slits gashandtag och bromsar väldigt lätt. Nya stötdämpare behöver bytas ut med jämna mellanrum. Så var ska du finna det du söker? Letar du genom att ta en titt på nätet hittar du många företag som säljer allt.

Extrautrustning

Men det är inte bara delar som slits som du kan behöva, även annat finns för att utrusta och sköta om din ATV. Vad du behöver beror på om du arbetar med den, tävlar eller bara har din ATV på fritiden. Oavsett vilket så finns det bra saker att extra-utrusta din ATV med som snöslunga, dragkrok, plogar och bandsatser. Vattenvagnar finns om du har djur, snökedjor och timmervagnar om du är skogsägare.

Din ATV kan vara en riktig arbetshäst som, om du sköter om den, kommer ge många sköna mil.